28 Aralık 2010 Salı

OTOMOBİLERDE KANPANYALAR VE İNDİRİMLER

OTMOBİLLERDE SON KANPANYALAR
Seat’ta son avantaj
Seat’İn bütün modellerinde uyguladığı cazip fiyat avantajı devam ediyor. Kampanya kapsamında Seat Ibiza, 26.400TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıyla satışa sunulurken, Ibiza Sportourer 27.900 TL’den başlayan fiyatlarla alınabiliyor. Seat’in yıl sonu kampanyası çerçevesinde bütün modellerine cazip indirimler uygularken ayrıca vdf ile işbirliğinde kredili alımlarda da uygun ödeme seçenekleri sunuyor.
Chevrolet’te indirim
Chevrolet Cruze 3 bin TL indirimle 31 bin 980 TL’den başlayan fiyatla satılıyor. Bu modelde, cruise control donanımı hediye ediliyor.
Alfa Romeo kuru sabitledi
 
Alfa Romeo Türkiye, mevcut kampanyalarına ek olarak 31 Aralık tarihine kadar MiTo, Giulietta ve 159 modelleri için Euro döviz kurunu 1.98 TL olarak sabitledi. Sabit kur avantajının yan sıra başta Alfa Romeo MiTo modeli için 2 bin 450 Euro’ya varan özel indirimlerin sunulduğu kampanya kapsamında Alfa Romeo Finans kanalıyla 24 aya varan balon ödemeli özel kredi imkânları da sunuluyor.
 
Dacia al, Nisan’da öde
 
Dacia, ürün gamındaki modellerin uygun fiyatlarına ek olarak Aralık ayının son günlerinde hem fiyat indirimi hem de ödeme kolaylığı sunuyor. Dacia, ürün gamındaki Logan Sedan, Logan MCV ve Sandero modellerinde 2000 TL’ye varan indirim uyguluyor. Ürün gamına 2010 yılında katılan ve lansmanından sonra SUV segmentinde 4.cü model konumuna yükselen Dacia Duster da ise 1000 TL indirim uygulanıyor ve 29.990 TL başlangıç fiyatıyla müşteri beğenisine sunuluyor. Dacia, Müşterilerine uygun fiyatın yanı sıra ödeme kolaylığı da sağlayarak “Şimdi al Nisan’da ödemeye başla” kampanyası gerçekleştiriyor. 
Haber Kaynağı: YeniA